فواید فلفل قرمز را می توان به محتوای غذایی غنی آن نسبت داد. این فلفل های ملایم گوشتی ترد و آبدار با طعمی منحصر به فرد و ملایم شیرین دارند. نام آنها به دلیل شکل آنها است که شبیه یک زنگ است. منشاء فلفل مکزیک و آمریکای مرکزی و جنوبی است. با این حال، آنها در سراسر جهان به دلیل طعم متمایز خود مصرف می شوند. وقتی نارس هستند سبز می شوند و با رسیدن کامل به رنگ قرمز روشن در می آیند.
از نظر گیاه شناسی، طبع فلفل قرمز گرم است و جزء میوه است. اما آنها را به عنوان سبزیجات در بسیاری از غذاهای در سراسر جهان استفاده می کنند. آنها طعم تند و شیرین منحصر به فردی را به غذاهای لذیذ اضافه می کنند. آنها معمولاً به اندازه یک سافت بال هستند، اما بسته به زمان رشد می توانند کوچکتر نیز باشند. فلفل قرمز سرشار از بسیاری از مواد مغذی مفید مانند آنتی اکسیدان ها و ویتامین های K، C، A، B6 و E است. آنها همچنین سرشار از پتاسیم و فولات هستند.
فلفل قرمز ارگانیک انتخاب بهتری نسبت به فلفلهای معمولی است. از آنجایی که فلفل معمولاً با پوست خورده می شود، فلفل های معمولی ممکن است دارای باقیمانده آفت کش های مضر باشند. از این رو باید از آنها اجتناب کرد. از مقاله زیر در مورد فلفل قرمز و فواید آن بیشتر بدانید. به خواندن ادامه دهید.
فلفل قرمز: فواید سلامتی
جدا از اینکه غذاها را جذاب و لذیذ می کند، این سبزیجات درخشان و براق انباری از مواد مغذی هستند. اگرچه فلفل سبز به طور گسترده ای مصرف می شود، فلفل قرمز بسیار مغذی تر است و طعم نسبتاً شیرین تری دارد. برخی از فواید سلامتی فلفل قرمز در زیر آورده شده است:
- فلفل قرمز یک گزینه سالم است که می تواند بخشی از رژیم غذایی روزانه شما را تشکیل دهد، زیرا حاوی مواد مغذی گیاهی است که آنتی اکسیدان های قوی در خود دارد. این آنتی اکسیدان ها با سموم محیطی و تخریب سلولی مقابله می کنند. آنها بدن شما را از آسیب رادیکال های آزاد که باعث ایجاد سرطان می شود محافظت می کنند. بنابراین، مصرف فلفل دلمه ای در بارداری و برای پیشگیری از انواع سرطان های معده، روده بزرگ، سینه، پروستات و ریه کمک می کند.
- فلفل قرمز مقدار قابل توجهی ویتامین C را به بدن می رساند. ویتامین C جدا از اینکه یک آنتی اکسیدان قوی است، برای جذب مناسب آهن نیز حیاتی است. بنابراین، کسانی که از کمبود آهن رنج می برند می توانند فلفل قرمز را با منبع آهن خود مصرف کنند تا جذب حداکثری را تسهیل کنند.
- خوردن فلفل قرمز به درمان و پیشگیری از التهاب در بدن کمک می کند. اگر استرس دارید یا احساس خستگی می کنید، این یک گزینه عالی برای انرژی دادن به خودتان است.
- ترکیب ویتامین B6 و منیزیم در فلفل قرمز به کاهش اضطراب کمک می کند، به ویژه به دلیل علائم قبل از قاعدگی. ویتامین B6 که یک ادرارآور طبیعی است، برای کاهش نفخ و جلوگیری از فشار خون عالی است.
- فلفل قرمز منبع عالی ویتامین A است که حدود 13 درصد نیاز روزانه ویتامین A را در هر نصف فنجان تامین می کند. ویتامین A یک ماده مغذی است که از بینایی سالم، به ویژه دید در شب پشتیبانی می کند، زیرا به عملکرد شبکیه کمک می کند و از ایجاد آب مروارید جلوگیری می کند.
- فلفل قرمز به کاهش وزن کمک می کند. یک فنجان فلفل قرمز ورقه شده حدود 23 کالری و بدون چربی یا کلسترول فراهم می کند. علاوه بر این، میتوانید با مصرف فلفل قرمز و میوه خشک کالری بیشتری بسوزانید، زیرا این فلفلها میتوانند گرمازایی را فعال کرده و سرعت متابولیسم را افزایش دهند. فلفل قرمز حاوی کپسایسین نیست که به فلفلهای دیگر گرما میدهد. در نتیجه، آنها یک اثر گرمازایی ملایم دارند که متابولیسم شما را بدون افزایش ضربان قلب یا فشار خون مانند سایر انواع فلفل افزایش می دهد.
- فلفل قرمز حاوی فیبر است که هضم سالم را تسهیل می کند و سطح کلسترول را حفظ می کند. همچنین ممکن است از سرطان روده بزرگ محافظت کند و به درمان یبوست و سندرم روده تحریک پذیر کمک کند.
- فلفل قرمز و میوه خشک افغانی می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم حاوی انواع میوه ها و سبزیجات باشد که خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند سکته مغزی، دیابت نوع 2، بیماری قلبی، فشار خون بالا و برخی از انواع سرطان ها را کاهش می دهد.
- فلفل قرمز منبع خوبی از پتاسیم است. این ماده معدنی برای تنظیم سطح مایعات داخل و خارج سلول ها، انقباض عضله قلب و پریستالسیس روده که به دفع مواد زائد از سلول ها کمک می کند، مورد نیاز است.
- ویتامین C موجود در فلفل قرمز با تسهیل جذب آهن، به تشکیل کلاژن استخوان، غضروف، ماهیچه ها و رگ های خونی کمک می کند.
فلفل قرمز: فواید پوست
فلفل قرمز حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که آن را برای پوست شما بسیار مفید می کند. برخی از فواید آنها برای پوست به شرح زیر است.
- شرکت ویتامین C
موجود در فلفل قرمز و میوه خشک ترش به تشکیل کلاژن کمک می کند، فیبر ساختاری که برای نگه داشتن همه چیز در کنار هم لازم است. کلاژن مورد نیاز پوست شما برای سالم ماندن است و حتی کمبودهای جزئی ویتامین C می تواند باعث مشکلات پوستی شود.
- فلفل قرمز منبع عالی سه کاروتنوئید ضد سرطان است: لوتئین، بتا کریپتوکسانتین و زآگزانتین. این کاروتنوئیدها علاوه بر اینکه برای پوست بسیار عالی هستند، به دلیل محتوای سیلیکون بالا به کاهش تورم ناشی از آرتریت کمک می کنند. آب فلفل قرمز نیز به دلیل خواص درمانی آن شناخته شده است.
فلفل قرمز: فواید مو
فلفل قرمز جدا از فوایدی که برای سلامتی و پوست دارد، به روش های زیر برای موهای شما مفید است و سوال متعددی که برای افراد پیش می آید این است که فلفل پاپریکا چیست و برای چه مورد استفاده قرار می گیرد.
- همانطور که قبلاً اشاره شد، فلفل قرمز منبع عالی ویتامین C است که در تشکیل کلاژن نقش دارد. فولیکول های مو برای سالم ماندن و رشد مطلوب به کلاژن نیاز دارند. کمبود ویتامین C می تواند باعث خشکی، شکنندگی و شکنندگی موها شود.
- فلفل قرمز و لیمو سیر می تواند در جلوگیری از ریزش مو بسیار مفید باشد زیرا جریان خون را برای تحریک رشد مو بهبود می بخشد و از فولیکول های مو در برابر اثر DHT محافظت می کند.
- تندی فلفل قرمز می تواند به سرعت رشد مو تا 50 درصد کمک کند. چند تکه فلفل قرمز را به مدت 10 دقیقه در آب بجوشانید و 15 دقیقه آن را خنک کنید. سپس آن را به مدت 30 دقیقه روی پوست سر خود بمالید و آبکشی کنید. انجام منظم این کار باعث تحریک رشد مو می شود.
فلفل قرمز یک گزینه سالم است به شرطی که به آن حساسیت نداشته باشید. همچنین مطمئن شوید که فلفل قرمز را دور از گوشت نگهداری کنید تا از آلوده شدن آنها به باکتری جلوگیری شود.
فلفل قرمز به طرق مختلف برای شما مفید است. ممکن است خطر سرطان را کاهش دهد و با کمبود آهن، التهاب، نفخ و فشار خون بالا مقابله کند. همچنین عملکرد شبکیه را بهبود می بخشد و از آب مروارید جلوگیری می کند. علاوه بر این، فلفل قرمز و فلفل سیاه نکوبیده برای لاغری، بهبود هضم غذا، کاهش سطح کلسترول و کاهش خطر بیماری های مزمن کمک می کند. سعی کنید آنها را به طور منظم در رژیم غذایی خود بگنجانید تا از تمام مزایای ذکر شده بهره مند شوید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.