مزایای سلامتی فلفل چیلی شامل بهبود سلامت گوارش و متابولیسم، کاهش میگرن، ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، با عفونت های قارچی، سرماخوردگی و آنفولانزا مبارزه می کند، درد مفاصل را تسکین می دهد، با التهاب مبارزه می کند، از سلامت قلب و عروق حمایت می کند، ممکن است عملکردهای شناختی را بهبود بخشد، ممکن است بهبود بخشد. طول عمر، رشد گلبول های قرمز را افزایش می دهد، سلامت چشم را بهبود می بخشد و مو و پوست شما را سالم نگه می دارد و بیشتر.
فلفل چیلی به دلیل توانایی آنها در بهبود طعم و مزه هر وعده غذایی با طعم تند محبوب هستند. با این حال، فلفل چیلی چیزی فراتر از مقدار کمی حرارت است. فلفل چیلی عمدتاً به عنوان ادویه استفاده می شود و می توان آن را پخته یا پودر کرده و خشک کرد.
13 فواید شگفت انگیز فلفل چیلی برای سلامتی
- سلامت گوارش و متابولیسم را بهبود می بخشد
یکی از بزرگترین مزایای کپسایسین کمک آن به سلامت روده و کاهش وزن است. برخلاف تصور رایج، فلفل انگلیسی چیلی در واقع می تواند یک ضد تحریک معده شما و راهی عالی برای درمان زخم معده باشد.
ثانیا، فلفل چیلی، به خصوص به صورت پودری، سرشار از آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات است که می تواند سایر مشکلات گوارشی مانند ناراحتی معده، گاز روده، اسهال و گرفتگی عضلات را تسکین دهد. فلفل ها قادر به انجام این کار هستند زیرا آنها شیره معده را تحریک می کنند و در برابر اسیدیته در دستگاه گوارش شما عمل می کنند.
- میگرن را تسکین می دهد
کپسایسین فلفل چیلی نیز پتانسیل بالایی در درمان سردرد و میگرن دارد که میتواند در غذا با قارچ و سیب زمینی استفاده شود. بر اساس مطالعه ای که توسط آکادمی آمریکایی عصب شناسی در فیلادلفیا انجام شد، 18 بیمار مبتلا به سردرد با کپسایسین داخل بینی تحت درمان قرار گرفتند.
در نتیجه 13 بیمار تسکین کامل داشتند. اکثر بیماران دیگر مقداری تسکین را تجربه کردند و تنها یک بیمار هیچ تسکینی نداشت. محققان دریافتند که کپسایسین باعث کاهش حساسیت عصب سه قلو و کاهش CGRP می شود که هر دو عامل ایجاد درد میگرنی هستند.
- ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد
فلفل چیلی همچنین یک درمان طبیعی بالقوه برای مبارزه با سرطان است. به گفته انجمن آمریکایی تحقیقات سرطان، کپسایسین و آنتی اکسیدان های موجود در فلفل چیلی می توانند سلول های سرطانی در سرطان خون و سرطان پروستات را از بین ببرند. این تا حد زیادی به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی بالای فلفل چیلی است.
به عنوان مثال، در مورد سرطان پروستات، کپسایسین با تحریک انواع اولیه رده های سلولی سرطانی، رشد سلول های سرطانی پروستات را کاهش می دهد. اثرات مشابهی را می توان در سرطان سینه، پانکراس و مثانه یافت.
- با عفونت های قارچی، سرماخوردگی و آنفولانزا مبارزه می کند
رنگ قرمز مشخص فلفل چیلی نشان می دهد که این فلفل سرشار از بتاکاروتن یا پرو ویتامین A است. ویتامین A برای حفظ سلامت سیستم تنفسی، روده ای و ادراری کلیدی است. همچنین ویتامین A و ویتامین C موجود در فلفل چیلی در تقویت ایمنی شما در برابر عفونت ها و بیماری ها حیاتی هستند.
اگر از احتقان یا آلرژی رنج می برید، اسپری بینی کپسایسین می تواند به تسکین علائم شما کمک کند. علاوه بر این، کپسایسین دارای تعدادی خواص ضد باکتریایی است که می تواند با عفونت های مزمن سینوسی مبارزه کند.
اگر از تب شدید رنج می برید، فلفل چیلی تند نه تنها می تواند درد را تسکین دهد، بلکه می تواند سیستم ایمنی بدن را برای مبارزه با ویروس تحریک کند.
فلفل چیلی را می توان به دلیل خاصیت ضد قارچی نیز استفاده کرد. به طور خاص، می تواند پاتوژن های غذایی، باکتری هایی مانند هلیکوباکتر پیلوری را از بین ببرد و تعدادی از بیماری های التهابی روده را درمان کند.
- تسکین درد مفاصل را فراهم می کند
فلفل چیلیه همراه زیره سبز علاوه بر اینکه یک منبع طبیعی برای تسکین سردرد و میگرن است، می تواند برای کاهش درد مفاصل نیز استفاده شود. اساسا، میتوانید فلفل چیلی را روی پوست بمالید تا حضور ماده شیمیایی P را کاهش دهید. P شیمیایی، ترکیبی است که مسئول انتقال پیامهای درد به مغز است.
کپسایسین با گیرنده های درد متصل می شود و احساس سوزش ایجاد می کند که ممکن است به مرور زمان گیرنده های درد را از بین ببرد. به این ترتیب، کپسایسین به عنوان یک مسکن عمل می کند. به طور معمول، می توان از آن برای درمان زونا، درد مفاصل و نوروپاتی HIV استفاده کرد.
- با التهاب مبارزه می کند
یکی دیگر از ویژگی های ارزشمند کپسایسین این است که ماده P را که یک نوروپپتید مسئول فرآیندهای التهابی است، مهار می کند. به این ترتیب، کپسایسین یک درمان بالقوه است برای تعدادی از اختلالات عصبی حسی، مانند درد آرتریت، نوروپاتی دیابتی، و پسوریازیس.
همچنین به 15 مزیت فوق العاده Arrowroot برای سلامتی مراجعه کنید
یک مطالعه روی حیوانات نشان داد که حیواناتی که با مادهای که باعث آرتریت التهابی میشود درمان شدهاند، به رژیم غذایی سرشار از کپسایسین واکنش خوبی نشان میدهند. به لطف رژیم غذایی، حیوانات دچار تاخیر در توسعه آرتریت و کاهش قابل توجه التهاب در سراسر بدن خود شدند.
- از سلامت قلب و عروق پشتیبانی می کند
فلفل چیلی همراه زیره سیاه همچنین می تواند یک راه عالی و طبیعی برای حمایت از سیستم قلبی عروقی و جلوگیری از بیماری قلبی باشد. فلفل چیلی سرشار از پتاسیم است که یک ماده معدنی با تعدادی عملکرد در بدن انسان است.
پتاسیم همراه با فولات می تواند احتمال ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد. علاوه بر این، پتاسیم می تواند به آرامش رگ های خونی شما کمک کند، که جریان خون را در بدن شما بسیار آسان تر می کند.
فلفل چیلی همچنین حاوی ریبوفلاوین و نیاسین است. دومی مسئول حفظ سطح کلسترول سالم و به نوبه خود، کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی است. فلفل چیلی همچنین می تواند از چربی های موجود در خون شما در برابر رادیکال های آزاد محافظت کند.
به عنوان مثال، یک مطالعه نشان داد که خوردن فلفل قرمز تازه مقاومت چربی های خون را در برابر اکسیداسیون افزایش می دهد، که آسیب رادیکال های آزاد به سطح تری گلیسیرید و کلسترول شما است.
- کاهش خطرات دیابت نوع 2
فلفل چیلی علاوه بر حفظ سلامت قلب شما می تواند خطر ابتلا به سطوح بالای انسولین خون را که یکی از علائم رایج دیابت نوع 2 است، کاهش دهد.
بر اساس مجله آمریکایی تغذیه بالینی، تعدادی از دانشمندان استرالیایی کشف کردند که یک وعده غذایی حاوی فلفل قرمز می تواند منجر به مقدار مناسب انسولین برای کاهش سطح قند خون شود.
این یک واقعیت بسیار مفید برای افراد با BMI بالا یا کسانی است که از چاقی رنج می برند. در نهایت، به یاد داشته باشید که فلفل چیلی سرشار از آنتی اکسیدان ها، کارتنوئیدها و ویتامین C است. اینها به تنظیم انسولین نیز کمک زیادی می کنند.
- ممکن است عملکردهای شناختی را بهبود بخشد
یکی از راه های کلیدی برای حفظ عملکرد شناختی قوی، مقدار مناسب اکسیژن و آهن است. خوشبختانه فلفل چیلی سرشار از آهن است. این منجر به افزایش جریان خون و تولید هموگلوبین در مغز شما می شود.
به نوبه خود، فلفل چیلی همراه لیمو سیر می تواند به بهبود عملکرد شناختی شما کمک کند. علاوه بر این، آنها همچنین می توانند شانس ابتلا به اختلالات شناختی مانند زوال عقل و آلزایمر را کاهش دهند.
- ممکن است طول عمر را بهبود بخشد
مطالعه ای که توسط آکادمی علوم پزشکی چین انجام شد نشان داد افرادی که غذاهای تند مصرف می کنند شانس بیشتری برای داشتن عمر طولانی دارند. به عبارت دیگر، ادویه های معمولی این پتانسیل را دارند که شانس افراد برای داشتن زندگی طولانی تر و سالم را افزایش دهند.
همچنین به 15 مزیت فوق العاده آب پرتقال که احتمالاً هرگز در مورد آنها نشنیده اید نگاه کنید.
در طول هفت سال، محققان دریافتند افرادی که سه تا هفت بار در هفته غذاهای تند می خورند، شانس کمتری برای ابتلا به سرطان، بیماری قلبی و بیماری های تنفسی دارند.
این را می توان به توانایی کپسایسین و اگزالات لیمو ترش در کاهش التهاب، پاکسازی دستگاه تنفسی و به طور کلی کاهش ابتلا به بیماری های مادام العمر نسبت داد.
- رشد گلبول های قرمز را تقویت می کند
فلفل چیلی علاوه بر حفظ سلامت قلب، می تواند به تشکیل سلول های خونی جدید نیز کمک کند. این به این دلیل است که فلفل چیلی سرشار از مس و آهن است. به این ترتیب، آنها قادر به درمان علائم کم خونی و خستگی هستند.
علاوه بر این، فلفل چیلی همچنین حاوی اسید فولیک است که کلید مبارزه با کم خونی و تولید گلبول های قرمز سالم است. این امر به ویژه برای زنان باردار بسیار ارزشمند است زیرا کمبود اسید فولیک می تواند به معنای نقص مادرزادی در نوزادان تازه متولد شده باشد.
- بهبود سلامت چشم
همانطور که قبلا ذکر کردیم، ویتامین A موجود در فلفل چیلی برای ایجاد سیستم ایمنی قوی مهم است. با این حال، در حفظ بینایی سالم و قوی نیز مهم است.
برای جلوگیری از شب کوری و تحلیل چشمی شناخته شده است. یک قاشق غذاخوری فلفل چیلی همراه لیمو ترش جهرم در رژیم غذایی شما حاوی 9 درصد نیاز روزانه توصیه شده شما به ویتامین A است.
- مو و پوست شما را سالم نگه می دارد
ویتامین C موجود در فلفل چیلی فقط سیستم ایمنی بدن شما را تقویت نمی کند. همچنین کلاژن را که یک پروتئین کلیدی در مو و پوست سالم است، ایجاد و حفظ می کند. به طور خاص، فلفل کاین یک ماده طبیعی عالی است که می تواند مقداری ادویه را به یک روال زیبایی اضافه کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.