کشمش یا انگور خشک یک ماده غذایی شگفت انگیز است که ممکن است به صورت خام خورده شود یا در پخت و پز، پخت و پز استفاده شود.
در سراسر جهان تولید می شود و با نام های مختلفی شناخته می شود.
کشمش آفتابی ملایر از بهترینهای موجود در بازار می باشد.
انواع کشمش به نوع انگور مورد استفاده بستگی دارد و در اندازه ها و رنگ های مختلفی از جمله سبز، مشکی، قهوه ای، آبی، بنفش و زرد ساخته می شود.
در هند، کشمش را بیشتر با نام «کیشمیش» می شناسند.
کشمش منبع خوبی از مواد مغذی ضروری، مواد معدنی و انرژی به شکل کالری و قند است.
آنها سرشار از انرژی و سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی هستند.
آنها به طور طبیعی شیرین و سرشار از قند و کالری هستند، اما اگر در حد اعتدال مصرف شوند برای سلامتی ما مفید هستند.
در واقع، کشمش می تواند به هضم غذا کمک کند، سطح آهن را تقویت کند و استخوان ها را قوی نگه دارد.
در حالی که مصرف رزین ها به صورت خام فواید زیادی برای سلامتی دارد، خیساندن آنها در آب یک شبه و سپس خوردن آنها حتی سالم تر است.
در اینجا به برخی از مزایای سلامتی خوردن رزین های خیس شده نگاهی می اندازیم.
کشمش سرشار از قندهای طبیعی است و می تواند به بدن کمک کند تا هوس های خود را بدون افزودن به کالری دریافتی کنترل کند.
بنابراین، می تواند به شما در حمایت از اهداف کاهش وزن کمک کند و باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید.
کشمش سرشار از مواد مغذی است.
آنها دارای مقدار زیادی آهن و ویتامین های B کمپلکس هستند که می توانند کم خونی را درمان کنند.
همچنین مس موجود در کشمش به تولید گلبول های قرمز خون کمک می کند.
کشمش سرشار از فیبر است. از این رو، هنگامی که آنها را در آب خیس کنید، به عنوان ملین های طبیعی عمل می کنند.
بنابراین، خوردن کشمش خیس شده می تواند به یبوست و تنظیم حرکات روده کمک کند.
این باعث می شود سیستم گوارش بهتری داشته باشید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.