پیاز سفید امروز می تواند تاثیر زیادی بر غلظت خون داشته باشد

پیاز، خواص مثبت برای بدن انسان، در آثار باستانی ذکر شده است.

بنابراین، Dioscorides آن را به عنوان یک پاک کننده بدن و همچنین به عنوان یک محرک اشتهاآور توصیه می کند.

حتی کوک مسافر باهوش و تیمش پیاز را در جزایر جمع آوری کردند تا از خطرناک ترین بیماری برای بدن انسان – اسکوربوت – جلوگیری کنند.

پیاز سفید امروز دارای کیفیت بسیار عالی و درجه یک می باشد و می توان از آن استفاده نمود.

اگر کلاه های اسلاوی را ملاقات کردید، پیازهای زیادی همیشه در فضای داخلی وجود داشت.

انواع این سبزی در سخنرانی نشان داده شد: «پیاز از هفت بیماری است».

اول از همه، پیاز با بوی تند – اسانس – مواجه می شود (و اغلب از بین می رود).

ترشح معده را تحریک می کند که باعث افزایش اشتها می شود.

پیاز همچنین حاوی قند (6٪)، نمک های فسفر، کلسیم، اسیدهای آلی (سیتریک، اسید مالیک)، ترکیبات واکنش دهنده به گوگرد است.

پیاز

ویتامین ها شامل C (تا 33 میلی گرم٪) و B (تا 60 میلی گرم٪) و همچنین پروویتامین A، B 1، B2 هستند.

بیشتر از همه ویتامین C در پرهای سبز پیاز است. با یک بار خوردن 100 گرم، نیاز روزانه او به بدن انسان را برآورده خواهید کرد.

هضم را بهبود می بخشد، هضم مواد را بهبود می بخشد.

مشخص است که پیاز به لطف فیتونسیدها دارای اثر ضد عفونی کننده است. نمک های معدنی پیاز متابولیسم آب را در بدن عادی می کند.

انواع مختلفی از پیاز وجود دارد که دارای خواص مفیدی است که بر بدن تأثیر می گذارد.

به عنوان مثال، تره فرنگی حاوی پروتئین های دیگری غیر از پروتئین های فوق، ویتامین PP است.

مزایای آن در فصل زمستان افزایش می یابد – با بری بری.

پیاز سرشار از ویتامین C در برگ‌های خود است، اما همچنین حاوی نمک‌های فسفر، مس و ویتامین D است.

موسیر به دلیل قند بیشتر شیرین‌تر است – تا 13%. پیاز Schnitt یا پیاز خرد شده حاوی چندین برابر ویتامین ها و مواد معدنی است.

باید بدانید که برای پخت و پز مناسب نیست.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.