فلفل سیاه چگونه تهیه میشود

فلفل سیاه از جمله ادویه های بسیار پر کاربرد و گران قیمت در صنعت غذایی می باشد که طعم و عطر خوبی به غذا می بخشد. در واقع شاید برای شما هم سوال باشد که فلفل سیاه چگونه تهیه می شود؟ ما در این مطلب بر آن شدیم تا شما را بیشتر با این ادویه پر خاصیت آشنا کنیم. گیاه فلفل سیاه در مناطق گرم کشور رشد می کند بنابراین بذر فلفل سیاه را باید در محیطی که شرایط مناسب و نور کافی داشته باشد کاشت. دمای مورد نیاز برای رشد فلفل سیاه نباید به کمتر از ۶۰ درجه برسد. دانه های فلفل سیاه هنگامی که چیده شد باید حدود ۹ روز جلوی نور خورشید پهن گردد تا به طور کامل خشک شوند. بهتر است دانه های فلفل سیاه را در فضای خارج از خانه و در محیط باز نگهداری کنید تا دانه سیاه رنگ و سفت شوند و پس از آسیاب کردن فلفل سیاه تهیه می شود.

فلفل سیاه چگونه تهیه میشود

چگونه فلفل سیاه را اسیاب کنیم

چگونه فلفل سیاه را اسیاب کنیم فلفل سیاه در ابتدا به شکل دانه های سفت و سختی است که به این شکل نمی توان از آن استفاده کرد پس باید این دانه ها کوبیده و آسیاب شوند و به شکل پودر شده در آیند.

در واقع پودر فلفل سیاه حاوی ماده ای به نام پیپرین بوده به همین علت مزه آن بسیار تند است.

حال اگر شما فلفل سیاه را به شکل درسته تهیه کرده اید و می خواهید خودتان در خانه آن را آسیاب کنید پس تا انتهای مطلب با ما باشید.

در گذشته برای آسیاب کردن فلفل سیاه، از آسیاب های دستی استفاده می کردند ولی امروزه با پیشرفت تکنولوژی و پدید آمدن آسیاب های بزرگ برقی دیگر مشکلی برای آسیاب این ادویه مفید وجود ندارد.

دانه های فلفل سیاه هنگامی که به طور کامل زیر نور خورشید خشک شوند، رنگ آن ها از سبز به سیاه تغییر پیدا می کند در واقع در این بین فرآیند تخمیر صورت می گیرد که سبب می شود فلفل سیاه به طور کامل خشک شود.

حال طرز آسیاب کردن فلفل سیاه را در این مطلب ذکر می کنیم تا اگر شما خواستین در منزل این ادویه مفید را تهیه کنید، اطلاعات کافی داشته باشید؛ دانه های فلفل سیاه را داخل آسیاب بریزید تا پودر شود حال آن را الک کرده تا ناخالصی های موجود گرفته شود. پودری یکنواخت به رنگ خاکستری پر رنگ به دست می آید که بو و مزه تندی دارد حال این پودر را درون ظروف در بسته بریزید تا خاصیت خود را از دست ندهد.

بهتر است بدانید پودر فلفل سیاه را اگر به صورت سر باز بگذارید عطر و طعم خود را از دست می دهد پس آن را در شیشه درب دار در محل خشک و خنک قرار دهید.

فلفل سیاه را از کجا تهیه کنیم

فلفل سیاه را از کجا تهیه کنیم فلفل سیاه اصل و درجه یک را می توان از فروشگاه های سراسر کشور به صورت پودر شده و به شکل بسته بندی و فله ای خریداری کرد. بسیاری از تولید کنندگان در راستای ایجاد امکان دسترسی همه افراد و حذف واسطه ها، سایت های اینترنتی معتبری را طراحی کرده اند که خریداران به راحتی بتوانند محصول مورد نظر را در حجم های درخواستی تهیه کنند.

مرکز خرید آنلاین مجموعه ما از معتبر ترین مراکز خرید فلفل سیاه درجه یک در سطح بازار مجازی شناخته می شود که بهترین نوع این محصول را از تولید کنندگان خریداری نموده و با جالب ترین نوع بسته بندی عرضه می کند. این مرکز همواره در تلاش است که با در نظر گرفتن مناسب ترین قیمت و بها دادن به نظر مشتریان، میزان فروش محصولات خود را افزایش داده و ضمن تامین نیاز جامعه، به سود خوبی دست یابد که در این زمینه بسیار موفق درخشیده است.

در واقع خرید مستقیم و بی واسطه از همه لحاظ برای هر دو طرف معامله به صرفه است چرا که به دلیل نبود واسطه ها، فلفل سیاه در حجم های درخواستی از تولید به مصرف می رسد و از طرفی می توان راحت در منزل و محل کار خود نشست و محصول مورد نیاز خود را بدون محدودیت و با صرف کمترین هزینه سفارش داد. اگر شما هم جزء فروشندگان فلفل سیاه فله ای هستید همین حالا با یک کلیک ساده سفارشات خود را ثبت کنید.

کارشناسان مجموعه ما با داشتن روابط عمومی بالا، تمام اطلاعات مربوطه را در اختیار شما قرار می دهند مطمئن باشید با یک بار خرید از این مرکز، ترغیب به خرید مجدد خواهید شد.

فلفل سیاه را چگونه بکاریم

فلفل سیاه را چگونه بکاریم فلفل سیاه از ادویه های پر کاربرد و پر طرفدار می باشد که تقریبا کمتر کسی است که به این ادویه علاقه نداشته باشد.‌ شاید این سوال برای شما هم پیش آید که آیا می توان فلفل سیاه را در خانه یا در باغچه خود کاشت؟ جواب این سوال مثبت است حال تا انتهای مطلب با ما همراه باشید تا با روش کشت این محصول بیشتر آشنا شوید.

فلفل سیاه در اصل در مناطق گرمسیر کشور کاشته می شود چرا که این محصول همانند طبع خود که گرم است، نیاز به مناطق گرم با تابش نور غیر مستقیم دارد. اگر در مناطق کوهستانی زندگی می کنید می توانید آن را در فضای گلخانه کشت کنید. دمای مورد نیاز برای کشت فلفل سیاه ۲۴ تا ۲۹ درجه سانتی گراد است. برای این که فلفل سیاه رشد مطلوبی داشته باشد به داربست نیاز است پس دو گودال به فاصله ۸ سانتی متری از هم بکنید و پایه های داربست را درون آن محکم کنید.

برای کاشت فلفل سیاه به خاکی با زهکشی عالی نیاز است پس برای این که دریابید خاک محل مورد نظر این خصوصیت را دارد، گودالی حفر کنید و آن را تا نیمه آب کنید اگر آب در مدت زمان ۱۵ دقیقه خالی شد، دریابید که خاک شرایط مطلوبی دارد در واقع خاک مورد نیاز کشت فلفل سیاه باید سبک، ترکیب خاک ولوم یا مخلوط پیت ملی و کمپوست باشد. حال بذر فلفل سیاه را باید از ۲۴ ساعت قبل کاشتن در آب ولرم خیس کنید.

یک چاله با عمق ۶ میلی متر حفر کرده و بذر فلفل سیاه را داخل آن بگذارید و روی آن را خاک بریزید و اندکی خاک را مرطوب کنید، دقت کنید که فلفل سیاه برای رشد مطلوب به آبیاری حدود ۲ تا ۳ بار در هفته نیاز دارد و آن هم با آب گرم، چرا که این گیاه به سرما حساس است. بعد از آبیاری، نوبت به کوددهی می رسد که تقریبا در ماه دو مرتبه نیاز دارد. برای اثر دهی مطلوب سعی کنید از کود مایع استفاده نمایید.

برای این که رطوبت فلفل سیاه حفظ شود، باید مالچ دهی گردد یعنی با استفاده از کود، برگ و چمن تا عمق ۱۰ سانتی متری گیاه را پوشش می دهند و از آفت کش ها نیز استفاده کنید. هنگامی که رشد گیاه به حد مناسب رسید که حدود ۳ سال طول می کشد، گیاه ثمردهی می کند. دانه های فلفل سیاه در ابتدا سبز است که به تدریج قرمز می شوند که زمان برداشت آن هاست.

فلفل سیاه را چگونه مصرف کنیم

فلفل سیاه را چگونه مصرف کنیم فلفل سیاه با توجه به خواص فراوانی که دارد به روش های مختلفی مصرف می شود که مهم ترین روش استفاده به عنوان ادویه و چاشنی غذا می باشد که طعم و عطر خوبی به غذا می بخشد. در واقع فلفل سیاه به شکل پودر شده و دانه ای مصرف می گردد که نوع دانه ای قابلیت ماندگاری طولانی تزی دارد ولی چنان چه آن را به پودر تبدیل کردید بهتر است سریع مصرف نمایید تا کیفیت آن از دست نرود.

فلفل سیاه را به عنوان چاشنی در انواع سالاد ها و غذا ها به کار می برند. بیشتر افراد آن را به صورت دم کرده مصرف می کنند که خواص منحصر به فردی دارد به صورتی که برای کاهش وزن موثر است.

برای دم کردن فلفل سیاه دو روش وجود دارد که در ادامه ذکر می کنیم.

  1. حدود دو لیوان آب را درون قوری ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید حال دانه های فلفل سیاه را با مقداری زنجبیل و عسل به آب جوش افزوده و صبر کنید ۵ دقیقه دم بکشید حال آن را میل کنید.
  2. روش دوم نیز همانند روش اول است فقط برخی افراد دوست دارند که چای غلیظ و تند باشد پس می توان مرحله آخر را بیشتر جوشانید تا چای پر رنگ تر شود.

فلفل سیاه از آن جایی که تاثیرات چشمگیری روی تقویت مو ها دارد بنابراین می توان پودر آن را با مقداری عسل مخلوط نمود و روی ریشه مو گذاشت. بعد از ۱۵ دقیقه سر را با آب گرم بشویید. لازم به ذکر است افرادی که حساسیت و آلرژی دارند یا باردار هستند بهتر است از فلفل سیاه استفاده نکنند.

فلفل سیاه قیمت کیلویی

فلفل سیاه قیمت کیلویی فلفل سیاه از آن جایی که محصولی وارداتی است عوامل مختلفی روی قیمت آن تاثیر می گذارند که مهم ترین عامل را می توان؛ کیفیت و مرغوبیت آن را نام برد در واقع هر چه دانه های فلفل سیاه از اندازه ریزتر تر و یکنواخت تر با درصد خلوص بالا برخوردار باشد، مسلما فلفل سیاه قیمت بیشتری دارد.

دانه های فلفل سیاه باید فاقد خار و خاشاک، چوب و سنگریزه و دانه های پوک باشند تا فلفل سیاه ساییده ریز تر و خالص تر باشد.

از دیگر عوامل موثر روی قیمت فلفل سیاه هندی می توان نوسانات ارز کشور را نام برد.

در واقع با افزایش نوسانات بازار، قیمت تمامی محصولات دچار تغییر می شوند و قیمت فلفل سیاه نیز از این قاعده مستثنی نیست.

نحوه خرید و فروش و حجم خرید نیز از فاکتور های مهم تلقی می شود چرا که اگر شما به طور مستقیم و در حجم های بالا این محصول را از فروشندگان اصلی تهیه کنید مسلما قیمت آن کاهش می یابد چرا که واسطه ها در این بین نقشی ندارند و فلفل سیاه با کیفیت عالی و قیمت مناسب از تولید به مصرف می رسد.

هر چه میزان تقاضا از سمت کشور برای واردات فلفل سیاه بیشتر باشد، مسلما قیمت آن نیز افزایش می یابد ولی در مواقعی که میزان عرضه از میزان تقاضا بیشتر باشد، مسلما قیمت روند کاهشی می گیرد. علاوه بر موارد ذکر شده نوع برند، تاریخ تولید، نوع بسته بندی و نشان استاندارد نیز مهم است محصولی که این موارد را نداشته نباشد، کیفیت و قیمت کمی دارد.

فلفل سیاه محصول کجاست

فلفل سیاه محصول کجاست فلفل سیاه به دلیل ارزش اقتصادی بالا، به عنوان پادشاه ادویه ها شناخته می شود. در واقع در کشور ایران هنوز فلفل سیاه کشت نشده و قابل برداشت نیست پس این محصول از بزرگترین کشور تولید کننده آن یعنی ویتنام و کشور هند وارد ایران می شود و به کشور های دیگر نیز صادر می گردد البته در کشور های اندونزی و برزیل هم تولید می گردد.

در اصل فلفل سیاه محصول بومی جنوب هند است که به دلیل شرایط مساعد آب و هوایی در این منطقه و مصرف زیاد فلفل سیاه، میزان تولید در این کشور افزایش یافته است. از آن جایی که تجارت این محصول در بخش کشاورزی ویتنام تاثیرات چشمگیری داشته است به همین دلیل بیشتر زمین های کشاورزی این کشور زیر کشت فلفل سیاه رفته است.

کشور هند به عنوان دومین کشور تولید کننده فلفل سیاه شناخته می شود که حجم زیادی از این محصول را تولید کرده و به کشور های دیگر با قیمت تعیین شده ارسال می کند. تجارت فلفل سیاه از تجارت های پر سود تلقی می شود که می تواند سرمایه زیادی را برای این کشور ها به همراه داشته باشد.

فلفل سیاه چه شکلیه

فلفل سیاه چه شکلیه فلفل سیاه همان طور که ذکر شد از ادویه های بسیار پر طرفدار است که به شکل دان و پودر شده استفاده می شود حال شاید شما تا به حال این محصول را از نزدیک ندیده باشید یا با خود بگویید فلفل سیاه اصل و مرغوب چه شکلی است؟ ما در این مطلب مشخصات فلفل سیاه باکیفیت را برای شما توضیح می دهیم تا اگر خواستید آن را در حجم های بالا خریداری کنید بدانید چه شکلی است.

فلفل سیاه در اصل شکل کروی و رنگ قهوه ای سوخته دارد و از آن جایی که به صورت نارس با هسته کامل برداشت می شود، عطر و طعم تند آن به خوبی استشمام می شود. دانه های آن کاملا سالم، توپر و یکنواخت هستند که به راحتی می توان با آسیاب به پودر تبدیل کرد. در واقع فلفل سیاه پس از آسیاب شده رنگ خاکستری تیره پیدا می کند.

دقت داشته باشید که فلفل در دو نوع سیاه و سفید وجود دارد که فلفل سفید، پوسته خارجی آن قهوه ای است ولی داخل آن سفید است و در صورت پودر کردن هم، پودر سفید رنگی به دست می آید در حقیقت این نوع فلفل به دلیل این که در حالت رسیده برداشت شده، سفید است و بیشتر برای طعم دار کردن غذا هایی با رنگ روشن به کار می رود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.