فروش عمده فلفل قرمز

فروش عمده فلفل قرمز با کیفیت عالی مخصوص کارخانجات بسته‌بندی محصولات غذایی و سایر فرآورده‌ها به صورت کیلویی و تناژ در سایت چیلی کو امکانپذیر است.
برای خرید و فروش عمده فلفل قرمز با همکاران ما ارتباط بگیرید.

منشا و پراکنش فلفل

به طور کلی فلفل‌هایی که در دنیا رشد می‌کنند، متعلق به دو خانواده پی‌پیراسه (piperaceae) و سولاناسه (solanaceae) می‌باشند.
گروه اول بومی هندوستان و آسیا هستند و شامل انواع فلفل‌های سیاه، قرمز و سفید هستند.

در ایران این فلفل چیلی به عنوان چاشنی در غذا به‌وفور استفاده می‌شوند.

منشا و پراکنش فلفل

گروه دوم شامل فلفل‌هایی هستند که که بومی آمریکای جنوبی و مکزیک بوده و دارای ارقام زیادی می‌باشند.
درجه تندی این فلفل‌ها بسیار متفاوت هستند.

فلفل دلمه نیز جزو این گروه است که تند نیست و طعم شیرین دارد.

منشا و پراکنش فلفل

خواص فلفل قرمز از نظر پژوهشگران

پژوهشگران اعتقاد دارند این ماده غذایی یکی از منابع سرشار ویتامین ث و کاروتن‌هاست.
متخصصان مدت‌ها پیش معتقد بودند که از این سبزی خوراکی می‌توان برای افزایش جریان خون، تحریک سیستم عصبی، افزایش اشتها و رهایی از سوهاضمه استفاده کرد.

حتی بسیاری از محققان و متخصصان طب سنتی در چین توصیه می‌کنند که زنان برای تسکین دردهای ناشی از دوره عادت ماهانه می‌توانند از فلفل سبز شیرین استفاده کنند.

خواص فلفل قرمز از نظر پژوهشگران

انواع فلفل (سیاه، سفید، قرمز، سبز)

رنگ فلفل به زمان برداشت و شیوه عمل آوردن آن بستگی دارد.

برای تهیه این نوع فلفل اید میوه‌های آن را زمانی چید که نارس و رنگشان هنوز سبز است.
دانه ها در جریان تخمیر و خشک شدن چروکیده و سیاه رنگ می‌شوند.

فلفل سفید :
نوع متداول دیگر، فلفل سفید است.برای ّدست آوردن فلفل سفید، دانه‌ها هنگام برداشت باید کاملا رسیده و به رنگ کبود متمایل به قرمز تیره باشند.
دانه‌ها را در آب قرار می‌دهند تا خیس بخورند.
سپس تنها مغزدانه‌ها باقی می‌مانند که در جریان خشک شدن رنگ سفید متمایل به زرد پیدا می‌کنند.

انواع فلفل (سیاه، سفید، قرمز، سبز)

فلفل قرمز :
این نوع فلفل نیز از میوه‌های کاملا رسیده گیاه فلفل به دست می‌آید، با این تفاوت که فرایند خشک کردن فلفل قرمز دانه‌ها باید سریع انجام گیرد.
استفاده از فلفل تند می‌تواند کمک بزرگی در کاهش وزن و لاغری داشته باشد.
به دلی خواص دارویی بسیارزیادی که این فلفل دارد، امروزه استفاده از این ادویه در اکثر غذاها باب شده است.

فلفل سبز :
محصول نادرتر این گیاه فلفل سبز است.
برای تهیه آن دانه‌های فلفل به صورت زرد و نارس برداشت می‌شوند و سپس باید در معرض نمک یا سرکه قرار گیرند تا از تخمیر شدن آنها جلوگیری شود.

انواع فلفل (سیاه، سفید، قرمز، سبز)

فروش عمده فلفل قرمز

قیمت فروش عمده فلفل قرمز و فلفل دلمه ای رنگی گلخانه ای را می‌توانید از طریق سایت چیلی کو و یا ارتباط با مدیریت فروش دریافت کنید.
از آنجایی که فلفل قرمز سبزوار در ایران ممتاز است.
مجموعه ما فلفل قرمز سبزوار را به صورت کیلویی و تناژ با قیمت ارزان و کیفیت خوب در اختیار مشتریان عزیز قرار می‌دهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.