یک نوشیدنی خوش طعم، بدون کالری و کافئین عرق نعناع صادراتی است که می توانید در هر زمانی از روز از آن لذت ببرید. چای نعناع و ترکیبات طبیعی موجود در برگ نعناع ممکن است از چندین جهت برای سلامتی شما مفید باشد.
در حالی که تحقیقات در مورد چای نعناع محدود است، چندین مطالعه مزایای روغن نعناع و عصاره نعناع فلفلی را تشریح کرده اند.
نعناع فلفلی ممکن است به بهبود هضم، طراوت نفس و بهبود تمرکز کمک کند. علاوه بر این، این نعناع دارای خواص ضد باکتریایی است و ممکن است علائم آلرژی، سردرد و گرفتگی مجاری هوایی را بهبود بخشد.
چای نعناع یک نوشیدنی خوشمزه، به طور طبیعی شیرین و بدون کافئین است که با خیال راحت در هر زمانی از روز قابل مصرف است. فواید نعناع برای سلامتی، نعناع نام بیش از دوجین گونه گیاهی از جمله نعناع فلفلی و نعناع است که متعلق به جنس منتا است.
این گیاهان به ویژه برای احساس خنکی که ایجاد می کنند شناخته شده اند. آنها را می توان به دو شکل تازه و خشک به غذاها اضافه کرد.
نعناع یک عنصر محبوب در چندین غذا و نوشیدنی است، از چای و نوشیدنی های الکلی گرفته تا سس ها، سالادها و دسرها.
در حالی که خوردن این گیاه فوایدی برای سلامتی دارد، تحقیقات نشان می دهد که چندین فواید نعناع برای سلامتی ناشی از استفاده از آن روی پوست، استنشاق عطر آن یا مصرف آن به صورت کپسول است.
سرشار از مواد مغذی، در حالی که نعناع معمولاً در مقادیر زیاد مصرف نمی شود، حاوی مقدار مناسبی از مواد مغذی است.
در واقع، کمتر از 1/3 فنجان یا نیم اونس (14 گرم) نعناع حاوی (1): کالری: 6، فیبر: 1 گرم، ویتامین A: 12 درصد از نیاز روزانه، آهن: 9 درصد از نیاز روزانه، منگنز: 8 درصد از نیاز روزانه، فولات: 4 درصد از نیاز روزانه است.
به دلیل طعم پویایی که دارد، نعناع اغلب در مقادیر کم به دستور العمل ها اضافه می شود، بنابراین مصرف حتی 1/3 فنجان ممکن است دشوار باشد.
با این حال، ممکن است در برخی از دستور العمل های سالاد که شامل نعناع در میان مواد دیگر است، به این مقدار نزدیک شوید. نعناع به ویژه منبع خوبی از ویتامین A است، یک ویتامین محلول در چربی که برای سلامت چشم و دید در شب حیاتی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.