شباهت هایی بین ساختار توت و شاه توت وجود دارد.
طعم آنها بسیار شبیه گریپ فروت است.
توت را می توان خشک هم خورد و طعم شیرینی دارد.
توت به طور گسترده در آب و هوای گرم در آسیا، آفریقا و آمریکا رشد می کند.
بنابراین، اگر در این مناطق زندگی می کنید و با خوشحالی از آن لذت می برید، می توانید به راحتی یک دسته تازه تهیه کنید.
می توانید از توت آبدار و سالم در مربا، ژله، پنکیک، اسموتی، دسر و سس لذت ببرید.
شیره توت ارگانیک را می توان برای بیماریهای مختلف استفاده نمود.
توت از نظر علمی به عنوان “Morus” شناخته می شود و از خانواده گیاهان گلدار Moraceae است.
توت توسط 10-16 گونه از درختان برگریز از جنس Moraceae تولید می شود.
رابطه نزدیکی بین توت و انجیر و نان وجود دارد.
از نظر فنی، توت حاوی انواع توت ها نیست. توت ها میوه های غلیظی هستند که میوه ها به صورت تجمعی به صورت متحدالمرکز حول محور مرکزی چیده شده اند.
انواع توت
سه نوع توت سفید، قرمز و سیاه وجود دارد.
1. توت سفید
توت سفید با نام علمی Morus alba شناخته می شود.
اصالتاً از چین هستند و برای تولید کرم ابریشم پرورش داده می شوند.
جوانه های این گیاهان با وجود اینکه گیاهان توت سفید خالص تولید نمی کنند سفید است.
2. توت قرمز
توت قرمز با نام علمی Morus rubra شناخته می شود.
توت قرمز بومی شرق ایالات متحده است و با نام توت آمریکایی شناخته می شود.
در مقایسه با توت سیاه، توت قرمز و سفید بهتر می توانند در برابر خشکسالی مقاومت کنند.
3. توت سیاه
توت سیاه با نام علمی Morus nigra شناخته می شود.
فرآیند پیوند برای این درختان آسیایی که بومی آسیا هستند، به ویژه در جنوب غربی آسیا بسیار دشوارتر است.
شما باید توت را مستقیماً از گیاه تازه کنده شده بخورید.
بهتر است توت های سبز رنگ را نخورید زیرا هنوز خام هستند زیرا ممکن است باعث یبوست شوند. اگر می خواهید توت ها را نگهداری کنید، می توانید آن ها را برای چند روز در یخچال نگهداری کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.