فرش ها را می توان از نظر جنبه های مختلف به دسته هایی تقسیم کرد.
اکثر تولیدکنندگان از دستهبندی فرشهایی استفاده میکنند که بر اساس دیدگاههای مشابه تهیه شدهاند.
این کار فروشندگان و مشتریان را راحت تر می کند تا فرش انتخابی را به درستی طبقه بندی کرده و فرشی را که برای هدف مورد نظر مناسب است انتخاب کنند.
روفرشی گلباف یزد در سایز و اندازه های مختلف در بازار وجود دارد.
در حال حاضر پرکاربردترین تقسیم بندی بر اساس مواد، تکنیک تولید، طراحی سطح آج، روش چیدمان، محل فرش و تقسیم بندی بر اساس رنگ و نقش است.
علاوه بر این تقسیمبندیهای اساسی، میتوان سایر پارامترهای فرش مانند ضخامت، تعداد لایهها، نوع عایق یکپارچه و غیره را برآورده کرد. اما برای یک مرور کلی کافی است که با پارامترهای اصلی فرش آشنا شوید.
فرش های مصنوعی
فرش های مصنوعی فرش هایی هستند که از مواد مصنوعی ساخته می شوند که عمدتاً شامل پلی آمید (PA)، پلی استر (PES)، پلی پروپیلن (PP) و پلی اکریلیک (PA) است.
هر دو فرش مربع و تکه می توانند مصنوعی باشند.
مزایای فرش مصنوعی
از جمله مزیت های اصلی فرش های مصنوعی در درجه اول هزینه های تولید پایین و در نتیجه قیمت غیرقابل مقایسه پایین تر از فرش های ساخته شده از مواد طبیعی است.
به لطف پیشرفت تکنولوژی، فرش های مصنوعی امروزی از بسیاری از بیماری های قبلی رنج نمی برند.
معایب فرش مصنوعی
از معایب فرش های مصنوعی می توان به عمر کوتاه تر، آسیب پذیری به چروک شدن و آسیب الیاف در مناطق تحت استرس – زیر مبلمان، مکان هایی که مردم اغلب در آن راه می روند، اشاره کرد.
فرش از الیاف طبیعی
فرشهای الیاف طبیعی از نظر تاریخی یکی از قدیمیترین فناوریهای پوشش کف هستند.
قرن ها پیشرفت آنها آنها را به کمال نزدیک کرده است، خواه در مورد ارائه رنگ ها، قابلیت های عایق، لمس دلپذیر، توانایی بازسازی پس از بارگیری، مقاومت در برابر آلودگی باشد.
فرش های تمام سطح ساخته شده از الیاف طبیعی یک میکروکلیم مشخص ایجاد می کنند – آنها می توانند رطوبت اتاق را تنظیم کنند، رطوبت بیش از حد را جذب کنند و برعکس، رطوبت را در یک محیط خشک تامین کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.