دو نوع روغن کنجد یک لیتری وجود دارد؛ پرس سرد و برشته. مردم تمایل دارند از نوع پرس سرد برای پخت و پز و انواع برشته برای چاشنی استفاده کنند.
این مقاله به تشریح چیستی روغن کنجد، محتوای غذایی و فواید آن برای سلامتی میپردازد. ما همچنین برخی از دستور العمل های حاوی روغن کنجد را ارائه می دهیم و جایگزین های این روغن سالم را فهرست می کنیم.
روغن کنجد چیست؟ روغن کنجد از دانه های گیاه Sesamum indicium به دست می آید. تولید کنندگان روغن کنجد را با فشار دادن دانه های کنجد خام یا برشته تولید می کنند.
با فشار دادن دانههای خام، روغن سرد فشردهای تولید میشود که برای پخت و پز مناسب است، در حالی که با فشار دادن دانههای برشته شده، روغنی با عطر و طعم آجیلی تولید میشود که برای چاشنی مناسب است.
محتوای غذایی، به گفته منبع مورد اعتماد وزارت کشاورزی ایالات متحده، 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد حاوی موارد زیر است؛ اجزای تشکیل دهنده مقادیر، انرژی 124 کیلو کالری، پروتئین 0 گرم (گرم)، کربوهیدرات 0 گرم، چربی کل 14 گرماست.
اسیدهای چرب، کل اشباع 1.99 گرم، اسیدهای چرب، کل تک غیراشباع 5.56 گرم، اسیدهای چرب، کل چند غیراشباع 5.84 گرم، ویتامین E (آلفا توکوفرول) 0.196 میلی گرم (میلی گرم)، کولین 0.028 میلی گرم، ویتامین K 1.9 میکروگرم.
یک مطالعه در سال 2022 اشاره می کند که روغن کنجد همچنین حاوی مواد طبیعی زیر است که ممکن است برای سلامتی مفید باشد.
لیگنان ها: ترکیبات گیاهی که اثرات استروژن را در بدن تقلید می کنند و ممکن است خواص ضد سرطانی ایجاد کنند.
فیتواسترول ها: ترکیبات گیاهی که می توانند به کاهش سطح کلسترول منبع معتبر کمک کنند.
آنتی اکسیدان ها: ترکیباتی که از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد بیماری زا محافظت می کنند.
فواید سلامتی، برخی از فواید بالقوه روغن کنجد برای سلامتی بر اساس تحقیقات علمی آورده شده است.
سلامت قلبی عروقی، آترواسکلروز اصطلاح پزشکی برای باریک شدن شریان ها به دلیل تجمع پلاک ها در امتداد دیواره شریان است.
پلاک ها تجمعی از رسوبات چربی و مواد زائد هستند که جریان خون را از طریق شریان ها مختل می کنند.
محققان معتقدند که یک پاسخ التهابی به تشکیل پلاک های شریانی کمک می کند. بدون درمان، آترواسکلروز می تواند منجر به عوارض قلبی عروقی، مانند حمله قلبی و سکته شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.