فلفل سیاه یکی از ادویه های پر خاصیت خوراکی است، که در سراسر جهان بسیار شناخته شده و پر مصرف است. از فلفل سیاه در پخت انواع غذاها، فست فودها و خوراکی های خوشمزه ای همچون ذرت مکزیکی به عنوان طعم دهنده و چاشنی استفاده می کنند. طعم و عطر فلفل سیاه بر خلاف فلفل قرمز که تندی زیادی دارد، از میزان تندی کمتری برخوردار است.
از لحاظ شکل ظاهری فلفل سیاه به دو صورت دانه ای سالم و پودر شده دیده می شود، که با توجه به موارد مصرف آن یا به صورت دانه ای و یا پودری استفاده می شود. برای مثال معمولا در پخت غذاها و فست فودها از فلفل سیاه پودری بیشتر استفاده می کنند.
افرادی که مصرف فلفل سیاه صبح ناشتا را در برنامه غذایی خود جای داده اند، معمولا از شکل دانه ای فلفل سیاه استفاده می کنند. حتما پس از خواندن این جمله این سوال در ذهنتان ایجاد شد، که چرا فلفل سیاه را صبح ناشتا مصرف می کنند؟ در ادامه به پاسخ این سوال خود دست می یابید. پس با ما همراه باشید تا به پاسخ سوالات خود برسید.
شاید برای شما هم جالب باشد که فلفل سیاه از میوه های گیاه فلفل که خشک می شوند به دست می آید. بنابراین به سبب میوه بودن این دانه خوراکی از خاصیت ها و ویتامین های مفیدی نیز برخوردار است. خوشبختانه فلفل سیاه جز گیاهان فصلی نیست، و در تمامی فصل های سال می روید، و می توانید آن را به صورت تازه تری تهیه نمایید، و مصرف کنید.
قیمت فلفل سیاه با توجه به شکل ظاهری، تازگی، عطر، طعم، رنگ،برند، میزان خرید و بسته بندی آن متفاوت است. هر چقدر فلفل سیاه عطر و بوی بیشتری داشته باشد، نشان دهنده تازه بودن آن است، و از میزان مواد مفید بیشتری برخوردار است. همچنین بسته بندی فلفل سیاه باید به نحوی باشد، که راه ورود رطوبت، آلودگی و گرد وغبار را به داخل مسدود نماید.
خوردن فلفل سیاه صبح ناشتا نی نی سایت
همانطور که اشاره کردیم بسیاری از افراد از فلفل سیاه در وعده صبح ناشتا استفاده می کنند. استفاده از دانه های کوبیده نشده ی فلفل سیاه در صبح ناشتا یکی از بالابرنده های بسیار شدید و قوی سوخت و ساز بدن است. بنابراین با مصرف آن متابولیسم بدن به صورت طبیعی افزایش یافته و در معده اسیدیته فراوانی ترشح می شود، که این افزایش ترشح اسیدیته معده، به هضم سریع تر و جذب سریع تر کمک می کند.
برای افرادی که قصد لاغری دارند و از اضافه وزن خود رنج می برند، یکی از آسان ترین و سریع ترین راه های رسیدن به وزن دلخواهشان استفاده از فلفل سیاه صبح ناشتا می باشد، که در مدت زمانی اگر به صورت منظم و مدام استفاده کنند، حتما به نتیجه می رسند. ضمنا به این نکته توجه داشته باشید، که میزان استفاده از فلفل سیاه درصبح ناشتا را با توجه به نوع تجویزی که برایتان انجام شده، مصرف نمایید.
مصرف فلفل سیاه ناشتا علاوه بر تأثیری که بر کاهش وزن دارد، باعث چربی سوزی بیشتر و افزایش تعریق بدن نیز می شود. این که با افزایش تعریق بدن چربی سوزی رخ داده است، نیز امری کاملا مشهود است. همچنین فلفل سیاه باعث افزایش متابولیسم و تحریک آنزیم ها و گوارش می شود، که از این طریق باعث هضم سریع تر غذاها می شود.
ضمنا برای افزایش متابولیسم بدن لازم نیست که حتما صبح ناشتا فلفل سیاه را مصرف کنید. شما عزیزان که به دنبال افزایش سوخت و ساز بدن هستید، هم می توانید همراه با وعده های غذایی از فلفل سیاه استفاده کنید و همان نتیجه را بگیرید. بدیهی است که مصرف فلفل سیاه ناشتا صبح ناشتا به مراتب بیشتر باعث افزایش سوخت و ساز بدن نسبت به مصرف فلفل سیاه به همراه وعده غذایی می شود.
خوردن فلفل سیاه صبح ناشتا برای بارداری
حتما شما هم می دانید که حساسیت های خانم ها در دوران بارداری نسبت به تغذیه و خورد و خوراکشان نسبت به سایر زمان های دیگر بیشتر می شود، چرا که جنین نیز از طریق تغذیه مادر رشد می کند. بنابراین تغذیه خانم ها در بارداری باید به گونه ای باشد، که علاوه بر حفظ سلامتی مادر، جنین نیز سالم باشد و آسیبی به جنین نرسد. از آنجایی که مهمترین مشخصه مصرف فلفل سیاه ناشتا کمک به هضم سریع تر غذا است، در بارداری نیز به این امر کمک کرده، و باعث افزایش سرعت هضم غذا می گردد.
یکی از املاح مفید و مناسبی که در فلفل سیاه وجود دارد، فولیک اسید است. همانطور که می دانید فولیک اسید برای رشد جنین، جلوگیری از کم خونی و کمک به سلامت آن موثر است. بنابراین با مصرف فلفل سیاه در زمان بارداری می توانید نیاز جنین به فولیک اسید را از طریق مصرف فلفل سیاه رفع نمایید، و از کم خونی جلوگیری کنید.
اگر شما خانم بارداری هستید، و از فلفل سیاه هنگام صبح ناشتا استفاده کردید، و شاهد افزایش حالت تهوع شدید، بدانید که باید از مصرف فلفل سیاه در صبح ناشتا خودداری کنید. همچنین خانم های بارداری که عفونت مجاری ادراری دارند، جز آن دسته از مادرانی هستند، که نباید صبح ناشتا از فلفل سیاه استفاده کنند. چرا که باعث تشدید عفونت ادراری می شود.
حقیتا اگر بخواهیم یک توصیه مفید و به درد بخور به مادران باردار در مصرف فلفل سیاه در صبح ناشتا داشته باشیم، این است که از فلفل سیاه صبح ناشتا زیاد استفاده نکنید. چرا که صبح ناشتا به علت اینکه معده معمولا خالی است، باعث ترشح بیشتر اسید معده می شود، و امکان بروز مشکل وجود دارد. به جای صبح ناشتا می توانید همراه با وعده غذایی مصرف نمایید.
فلفل سیاه در بارداری
قطعا شما عزیزان از موضوع افسردگی در هنگام بارداری که برای بسیاری از خانم های باردار رخ می دهد، مطلع هستید. یک خبر خوش برای خانم های باردار این است که مصرف فلفل سیاه در طول دوران بارداری به همراه وعده های غذایشان به جلوگیری از افسردگی در هنگام بارداری کمک فراوانی می کند.
یکی از بیماری هایی که برخی از خانم ها متاسفانه در هنگام بارداری به آن مبتلا می شوند، افزایش فشار خون می باشد، که با مصرف فلفل سیاه می توانید تا حدودی از بروز این بیماری جلوگیری کنید. ضمنا مادران باردار در هنگام بارداری اگر از فلفل سیاه استفاده می کنند، لازم است این نکته را بدانند که مصرف فلفل سیاه باعث کم شدن نفخ معده نیز می شود.
مصرف مجاز فلفل سیاه در بارداری به سبب وجود آنتی اکسیدان های موجود در آن تا حدی در جلوگیری از بروز لک های حاملگی تاثیر گذار است. همچنین فلفل سیاه را اگر در آب بجوشانید و مصرف کنید، تا حدودی می توانید از بروز یبوست جلوگیری کنید. چرا که بسیاری از خانم های باردار در طول دوره ی حاملگی از یوبست رنج می برند.
فلفل سیاه در بارداری پسر
بسیاری از زوج هایی که قصد بچه دار شدن دارند، دغدغه تعیین جنسیت فرزندان را دارند. برخی از زوجین فرزند پسر و برخی دیگر فرزند دختر را بیشتر دوست دارند. آنچه که از اهمیت بالایی برخوردار است، این است که تغذیه به تنهایی هیچ گاه نمی تواند در تعیین جنسیت جنین موثر باشد، بلکه می تواند در کنار عوامل دیگر به خواسته شما کمک کند.
بسیاری بر این باورند که رژیم غذایی که حاوی مواد خوراکی با طبع گرم و مزه ی تندی باشد، باعث پسر زایی می شود. حتما شما هم می دانید که فلفل سیاه چه به صورت دانه ای و چه به صورت پودر شده، دارای طبع گرم و مزه ی تندی است. بنابراین زوج هایی که قصد پسر زایی دارند، برای افزایش شانس پسرزایی باید قبل از اقدام به بارداری هر دو از فلفل سیاه در رژیم غذایشان استفاده کنند.
اصولا افرادی که به دنبال پسر زایی هستند، و به پزشکان و یا افرادی که طب سنتی کار میکنند مراجعه می کنند، رژیم غذایی که برای آن ها در نظر گرفته می شود، حاوی مواد خوراکی و غذایی با طبع گرمیجات است. به همین علت است، که مصرف فلفل سیاه را در برنامه غذایی پیشنهاد می دهند، چرا که فلفل سیاه جز خوراکی هایی با طبع گرمی می باشد.
فلفل سیاه در بارداری نی نی سایت
فلفل سیاه از ادویه ها و چاشنی هایی است، که علاوه بر موارد مصرفی که در پخت غذا دارد، در طب سنتی و مصارف دارویی و درمانی نیز کاربرد دارد. مصرف فلفل سیاه در بارداری با توجه به شرایط خانم باردار متفاوت است، به طوریکه ممکن است برای یک خانم باردار مفید و برای خانم باردار دیگری مضر باشد، و حتی در آن باعث ایجاد حساسیت و به هم خوردن هورمون ها شود. بنابراین بهتر است در خصوص استفاده از فلفل سیاه در زمان بارداریتان از پزشک خود مشورت بگیرید.
بسیاری از مادرانی که قبل از اقدام به بارداری از فلفل سیاه در رژیم غذایی خود استفاده می کردند، در زمان بارداری نیز مصرف فلفل سیاه برای آن ها مشکلی پیش نیاورده است. پس بهتر است قبل از شروع به بارداری مصرف فلفل سیاه را در برنامه غذای خود جا دهید، تا به قولی بدنتان به آن عادت کند، تا در زمان بارداری بدنتان واکنشی منفی از خود نشان ندهد.
فلفل سیاه به سبب داشتن ویتامین ها، منیزیم، کلسیم، آهن و آنتی اکسیدان های برای سلامتی بدن مفید است. کلسیم موجود در فلفل سیاه به رشد استخوان ها و استحکام آن ها کمک می کند. همچنین وجود آنتی اکسیدان ها در فلفل سیاه باعث جلوگیری از بروز بیماری هایی همچون سرماخوردگی، آنفولانزا و کرونا می شود.
فلفل سیاه در بارداری ضرر دارد
همانطور که میدانید هر خوراکی که در دنیا وجود داشته باشد، نمی توان به طور قطعی و صد در صدی گفت که این خوراکی ضرر دارد، بلکه به میزان مصرف، نحوه ی استفاده و شرایط هر فردی بستگی دارد، که یک خوراکی ضرر داشته باشد و یا مفید باشد. فلفل سیاه نیز از این قاعده مستثنی نیست و نمی توان به طور قطعی و صد در صدی گفت که مصرف آن در بارداری ضرر دارد.
در مورد خاصیت های فلفل سیاه به مواردی را همچون هضم سریع تر، کاهش نفخ معده، کاهش فشار خون و… اشاره کردیم. آنچه که در پاسخ به این سوال که آیا فلفل سیاه در بارداری ضرر دارد؟ مهم است، در نظر گرفتن شرایط جسمانی مادر است. برای مثال با توجه به تند بودن طعم فلفل سیاه مصرف آن می تواند باعث افزایش حالت تهوع در مادران باردار شود.
مادران بارداری که از فلفل سیاه در زمان بارداریشان استفاده می کنید، اگر شاهد بروز آلرژی و یا مشاهده ی تغییراتی در وضعیت جسمانی و پوست خود شدید، حتما مصرف فلفل سیاه را قطع کنید. چرا که فلفل سیاه جز ادویه ها است، و ادویه در بعضی از مادران باردار باعث ایجاد حساسیت های تنفسی و پوستی می شود.
یکی دیگر از ضرر هایی که ممکن است در اثر مصرف فلفل سیاه در بارداری رخ دهد، زایمان زود رس است. فلفل سیاه به علت اینکه در انجام انقباضات رحم نقش دارد و به نحوی به عنوان محرک رحم عمل می کند، و می تواند با سرعت بیشتری ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها را جذب می کند ، می تواند باعث بروز زایمان زود رس شود، پس در زمان استفاده احتیاط کنید.
فلفل سیاه در غذا در بارداری
فلفل سیاه از ادویه هایی است، که بسیاری از افراد در سراسر جهان در هنگام پخت غذاهایشان از آن استفاده می کنند. بسیاری دیگر به سبب دارا بودن طبع گرم برای موارد درمانی از آن بهره می برند، و یا حتی برخی هنگام خوردن خوراکی هایی همچون شلغم برای خوش طعم کردن آن از فلفل سیاه استفاده می کنند. اما این موارد مصرف در مادران باردار باید با احتیاط باشد.
در زمان بارداری با توجه به وضعیت جسمی و شرایط بارداری مادر میزان استفاده از فلفل سیاه متغییر است. این به این معنی است، که حتی برای برخی از مادران باردار مصرف فلفل سیاه منع می شود. اما مادران بارداری که با مصرف فلفل سیاه مشکل ندارند، می توانند در پخت غذاهایشان به میزان مناسب از فلفل سیاه استفاده کنند.
برای شما مادران بارداری که منع مصرف فلفل سیاه ندارید، پیشنهاد میکنیم در هنگام پخت انواع خورشت ها با هر نوع گوشتی کمی فلفل سیاه را به غذاهایتان بیافزاید. افزودن فلفل سیاه به خورشت ها باعث بهتر شدن طعم غذا و بهره بردن از خواص فلفل سیاه می شود. در هنگام سرخ کردن رب گوجه فرنگی نیز اگر کمی فلفل سیاه را به آن بیافزاید، رنگ رب بهتر می شود.
برای خرید فلفل سیاه بهتر است به مراکز وفروشگاه هایی که به صورت عمده فروش فلفل سیاه را بر عهده دارند، مراجعه کنید. خرید از این مراکز به صورت اینترنتی باعث صرفه جویی در هزینه های رفت و آمد و صرفه جویی در وقت و هزینه شما عزیزان و خصوصا مادران باردار می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.