خرید عمده فلفل قرمز تند

خرید عمده فلفل قرمز تند با توجه به انواع مواد معدنی و ویتامین‌های موجود، هر روز گسترش می‌یابد.
شما می‌توانید برای اطلاع از قیمت خرید عمده فلفل قرمز تند با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.

تفاوت فلفل تند با شیرین

فلفل تند و شیرین محتوی فیبر و آب هستند.
هر دو ویتامین C و آنتی‌اکسیدان دارند. البته فلفل تند از ویتامین C بیشتری برخوردار است و تقریبا می‌توان گفت که غنی‌ترین منبع ویتامین C، فلفل تند است.
تمامی فلفل ها باعث بالا رفتن متایولیسم بدن می‌شوند اما فلفل تند انرژی غذا را خیلی بالا می‌برد.

فلفل تند و شیرین تقریبا خواص یکسان دارند.
گفتنی‌است که خواص موجود در فلفل تند بیشتر است.
تنها مشکلی که فلفل تند دارد حساسیتی‌است که ایجاد می‌کندو همه نمی‌توانند از فلفل تند استفاده کنند.
از همین‌رو کسانی که برای مصرف فلفل تند مشکل دارند می‌توانند فلفل شیرین را جایگزین کنند.

تفاوت فلفل تند با شیرین

علت تندی فلفل

وقتی که فلفل را می‌خورید حس سوزش درون دهان شما ایجاد می‌شود.
این حس سوزش به خاطر ترکیبی شیمیایی به نام کپسایسین است.
این ترکیب بی‌بو است و رایحه تند آن در گوشته سفید درون فلفل جای دارد.
بعد از خوردن فلفل، این ترکیبات به گیرنده‌هایی که درون دهان و گلو پاسخ می‌دهند متصل می‌شوند.
سپس مغز پیام را دریافت می‌کند و به آتش‌نشان بدن می‌فرستد. در نتیجه گردش خون زیاد می‌شود و در نتیجه عرق بیشتری در فرد به‌ وجود می‌آید.
گتنی‌است که آبریزش بینی و اشک چشم، بعد از خوردن فلفل هم به همین علت است.
پس میزان تندی فلفل‌ها بر مبنای میزان کپسایسین موجود در فلفل‌ها است.

علت تندی فلفل

فرآیند تبدیل فلفل سبز به فلفل قرمز تند

شاید برای شما هم سوال باشد که چگونه و چرا فلفل سبز به فلفل زرد و نارنجی و قرمز تغییر رنگ می دهد .
در واقع فلفل قرمز، همان فلفل سبز رسیده است و وقتی فلفل سبز کاملا رسیده می شود به رنگ قرمز تغییر رنگ می دهد.
فلفل سبز رنگ وقتی خیلی رسیده می‌شود به رنگ قرمز تبدیل می‌شود که رسیده‌ت و تندتر است.
ویتامین C و کاروتنوئیدها در حالت رسیده بیشتر هستند.

خواص پنهان فلفل قرمز تند

  1. افزایش تقویت سیستم ایمنی بدن
  2. رفع کم خونی
  3. رفع بوی بد دهان
  4. سم زدایی کبد چرب
  5. سلامت چشم
  6. کاهش آلزایمر
  7. سلامت قلب و کاهش فشارخون
  8. گرفتگی بینی و سینوس‌ها

خرید عمده فلفل قرمز تند سبزوار

شهرستان سبزوار یکی از قطب های اصلی کشت ، فروش و خریدعمده فلفل قرمز تند می‌باشد.
کشاورزان این منطقه، بعد از برداشت فلفل قرمز تازه آن‌ها را معمولا به صورت سنتی و در زیر آفتاب خشک می‌کنند.
سپس فلفل قرمز خشک را به کارگاه‌های فلفل کوبی می‌برند و در آنجا به پودر تبدیل می‌کنند.
البته عده‌ای هم فلفل قرمز خشک شده را به صورت قلم به شرکت‌های بسته‌بندی مواد غذایی نظیر شرکت ترگل بیزه ارسال می‌کنند تا در آن‌جا بعد بسته‌بندی شوند و به بازار عرضه شوند.

نحوه توزیع فلفل قرمز تند در بازار

فلفل قرمز در کل به صورت فله و بسته بندی به بازار عرضه می‌شود.
در بعضی از شهرها، عطاری‌ها پودرفلفل قرمز تند را به صورت فله و با توجه به نیاز مشتری در اختیارشان قرار می‌دهند.
شرکت‌های زیادی هم فلفل قرمز تند را به صورت پودر در بسته‌بندی‌های مختلف به بازار می‌فرستند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.