خرما انرژی را افزایش می دهد:
مجله بینالمللی علوم غذایی و تغذیه میگوید: جویدن چند خرما در هنگام خستگی، سطح انرژی شما را بلافاصله بالا میبرد.
خرما مضافتی جیرفت دارای کیفیتی بسیار عالی می باشد.
خرما به طور طبیعی گلوکز، فروکتوز، ساکارز دارد و در صورت خستگی انرژی لازم را تامین می کند.
بنابراین میوه خرما دارای نوع طبیعی قند/شیرین کننده در نظر گرفته می شود.
طعم کارامل هرگز اجازه نمی دهد آن را ترک کنید، آنها به دلیل مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان ها، جایگزین سالمی برای شکر سفید در دستور العمل ها هستند.
بهترین راه برای جایگزینی شکر، درست کردن خمیر خرما است، مانند این دستور:
خرما را با آب در مخلوط کن مخلوط کنید، به عنوان یک قاعده، شکر را با خمیر خرما به نسبت 1:1 جایگزین کنید.
اگر دستور غذا به 1 فنجان شکر نیاز دارد، آن را با 1 فنجان رب خرما جایگزین می کنید.
توجه به این نکته ضروری است که اگرچه خرما سرشار از فیبر و مواد مغذی است، اما همچنان کالری بالایی دارد و بهتر است در حد اعتدال مصرف شود.
فیبر بالا:
دریافت فیبر کافی برای سلامت کلی شما مهم است.
فیبر می تواند برای سیستم گوارش مفید باشد و از یبوست جلوگیری کند.
آنها حرکات منظم روده را تقویت می کنند، که به شکل گیری مدفوع کمک می کند.
علاوه بر این، فیبر موجود در خرما می تواند برای کنترل قند خون مفید باشد.
آنها هضم را کند می کنند و می توانند از افزایش سطح قند خون بعد از غذا جلوگیری کنند.
به همین دلیل، خرما دارای شاخص گلیسمی (GI) پایینی است که میزان سریع افزایش قند خون شما را پس از خوردن یک غذای خاص اندازه میگیرد.
محتوای بالای آنتی اکسیدان:
خرما حاوی انواع مختلفی از آنتی اکسیدان ها است که می تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد، از جمله کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.